Νέα

ΠΜΣ Σύγχρονη Τεχνολογία Τροφίμων - Κατεύθυνση Οινολογία από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ShareThis
Δημοσίευση: 22-08-2022 15:42 | Προβολές: 252
Έναρξη: 22-08-2022 |Λήξη: 12-09-2022
[Έληξε]
gr  doc.png  Πρόσκληση ενδιαφέροντος
Mέγεθος: 81 KB :: Τύπος: Kείμενο Word

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Σύγχρονη Τεχνολογία Τροφίμων», απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στο γνωστικό αντικείμενο «Οινολογία». 

Στο Π.Μ.Σ γίνονται δεκτοί κάτοχοι πτυχίου του πρώτου κύκλου σπουδών Α.Ε.Ι. θετικών επιστημών και συναφών επιστημών της ημεδαπής και αντίστοιχων αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Οι επιτυχόντες ενδέχεται να παρακολουθήσουν προπτυχιακά μαθήματα που θα ορίσει η Συντονιστική Επιτροπή του προγράμματος, ανάλογα με τα προσόντα τους και τις προπτυχιακές τους σπουδές.   

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο ΠΜΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες:

 


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
ESPA
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας