Νέα

Πρόγραμμα των φιλοξενιών εργασίας στην Οικία Leigh Fermor

ShareThis
Δημοσίευση: 13-11-2022 23:20 | Προβολές: 262
Έναρξη: 13-11-2022 |Λήξη: 01-12-2022
[Έληξε]
image

Μια από τις βασικές δραστηριότητες της Οικίας Patrick & Joan Leigh Fermor είναι το πρόγραμμα των φιλοξενιών εργασίας (fellowships programme), το οποίο θα εγκαινιαστεί το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. 
Το Μουσείο Μπενάκη προκηρύσσει δύο (2) θέσεις φιλοξενούμενων στην Οικία Leigh Fermor στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας και καλεί ερευνήτριες / ερευνητές να υποβάλουν αιτήσεις για την πλήρωσή τους.
Στο πρόγραμμα φιλοξενιών εργασίας της Οικίας Leigh Fermor, το Μουσείο Μπενάκη συνεργάζεται με τρία πανεπιστημιακά ιδρύματα, το Freie Universität Berlin (Centrum Modernes Griechenland), το Princeton University (Stanley J. Seeger ’52 Center for Hellenic Studies) και το UCLA – University of California Los Angeles (Stavros Niarchos Foundation Center for the Study of Hellenic Culture).
Με κοινά κριτήρια που έχουν συμφωνηθεί, το κάθε ένα από τα τρία πανεπιστημιακά ιδρύματα επιλέγει από δύο φιλοξενούμενους ανά ακαδημαϊκό έτος επιπλέον εκείνων του Μουσείου, μέσα από αντίστοιχες διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης προτάσεων των ενδιαφερομένων.

Οι φιλοξενίες εργασίας διατίθενται για τις περιόδους του φθινοπώρου και της άνοιξης. Ειδικότερα για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος, από την 1 Νοεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2023 (1,5 μήνας) και από τις 15 Φεβρουαρίου έως τις 29 Μαρτίου 2024 (1,5 μήνας).

Τα απαιτούμενα αρχεία και η αίτηση θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στο Μουσείο Μπενάκη έως την 1η Δεκεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σχετική ιστοσελίδα και την αίτηση.


Επιστροφή
ESPA
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας