Νέα

ReGeneration Academy on Cybersecurity & DevOps Engineering powered by Microsoft-(20 Μαρτίου – 26 Απριλίου 2023)

ShareThis
Δημοσίευση: 17-02-2023 16:49 | Προβολές: 256
image

To ‘’ReGeneration Academy on Cybersecurity & DevOps Engineering powered by Microsoft‘’ αποτελεί ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με Cybersecurity και DevOps Engineering, το οποίο εξειδικεύεται στην κατανόηση και την εφαρμογή πρακτικών μεθοδολογιών και τεχνολογιών DevOps με εφαρμογή αντίστοιχων πρακτικών ασφάλειας.

Η ακαδημία έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και τη Microsoft, με training partner την Code.Hub και έχει συνολική διάρκεια 70 ωρών εκπαίδευσης, σε διάστημα 6 εβδομάδων (20 Μαρτίου – 26 Απριλίου 2023), με την καθοδήγηση καταξιωμένων εισηγητών εντός ψηφιακής τάξης.

Στόχος του προγράμματος είναι η άρτια εκπαίδευση των ωφελούμενων όχι μόνο σε πρακτικές και τεχνολογίες, όπως Αρχιτεκτονική Τεχνολογικών Λύσεων (Solutions Architecture), Cloud Engineering, Μηχανική Λογισμικού (Software Engineering) και Διαχείριση Συστημάτων (System Administration), αλλά και την εφαρμογή μεθόδων που συνυπολογίζουν την ασφάλεια (security first-mindset). 

Επιπροσθέτως, η εκπαίδευση θα καλύψει σημαντικές πτυχές της Κυβερνοασφάλειας, όπως η Ασφάλεια (Security), η Κρυπτογράφηση (Encryption) και ο έλεγχος (Monitoring), αλλά και τεχνικές οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα σύγχρονο τεχνολογικό περιβάλλον για την ανάπτυξη και τη διατήρηση ασφαλών εφαρμογών.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

Μετά το τέλος της ακαδημίας, οι finalists θα έχουν αποκτήσει ολοκληρωμένες γνώσεις και ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο στις τεχνολογίες Cybersecurity & DevOps, και τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις, ώστε να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας και να απορροφηθούν στους τομείς:

  • DevOps Engineering
  • Cybersecurity Engineering
  • CyberSecurity Analysis
  • Cloud Administration
  • Cloud Engineering
  • IT Infrastructure Security Management
  • Site Reliability Engineering (SRE)
Προσόντα υποψηφίων:
 
Απόφοιτοι/ες* ελληνικών ή ισοδύναμων αλλοδαπών ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Πανεπιστήμια) ή / και Ι.Ε.Κ. ή / και Κολλεγίων, μίας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:
• Σχολές Πληροφορικής, Επιστήμης Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών
• Σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ
• Σχολές Ψηφιακών Συστημάτων
• Σχολές Ανάπτυξης Εφαρμογών Διαδικτύου (Web Apps Development) και Κινητών συσκευών (Mobile Apps Development)
*και όσοι/ες αναμένουν το πτυχίο τους εντός τριμήνου ή εκκρεμεί η πτυχιακή εργασία.
 
Νέοι/ες

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

 
Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές.

 
Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες:
Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).
 

Επιστροφή
ESPA
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας