Νέα

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο-GreenTech Challenge - Πρόσκληση για Ερευνητές και Υποψηφίους Διδάκτορες.

ShareThis
Δημοσίευση: 13-11-2023 19:24 | Προβολές: 216

Το GreenTech Challenge αποτελεί το μεγαλύτερο Εθνικό Πρόγραμμα Πράσινης Καινοτομίας που υλοποιείται υπό την επιστημονική ευθύνη της Έδρας UNESCO για Πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και innovation enabler την Mantis Beyond Innovation.

Απευθύνεται σε φοιτητές, ερευνητές, startups και καινοτόμες ΜμΕ που θέλουν να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις στις θεματικές: Ενέργεια, Περιβάλλον, Διαχείριση Υδάτων, Καινοτόμα Προϊόντα και Προηγμένα Υλικά, Έξυπνες και Βιώσιμες Πόλεις, Ορυκτές Πρώτες Ύλες, Βιώσιμος Τουρισμός και Γαλάζια Ανάπτυξη.

Φέτος, για πρώτη χρονιά, ξεχωρίσαμε την συμμετοχή των ερευνητών από των φοιτητών, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία υποβολής αφιερωμένη σε ομάδες ερευνητών. Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την σύνδεση μεταξύ έρευνας και αγοράς, για την επίλυση των σύγχρονων περιβαλλοντικών προβλημάτων, αναγνωρίζοντας ότι η πραγματική καινοτομία προκύπτει όταν είναι άμεσα συνδεδεμένη με την έρευνα. Θέση που φέτος επιθυμούμε να αναδείξουμε και η συμβολή σας σε αυτή την προσπάθεια κρίνεται πολύ σημαντική για την επιτυχία της.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα προετοιμασίας έληξε στις 25 Οκτωβρίου, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι ερευνητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εμπρόθεσμα, είτε με φυσική παρουσία στην γραμματεία των Bootcamp Trainings, είτε επικοινωνώντας με την Οργανωτική Επιτροπή στο info@greentechchallenge.gr. Θα χαρούμε να προσφέρουμε επιπλέον συμβουλευτική.

Παρόλο που η συμμετοχή στο πρόγραμμα προετοιμασίας δεν είναι υποχρεωτική για την υποβολή της τελικής πρότασης έως τις 29 Νοεμβρίου και την συμμετοχή στον τριήμερο διαγωνισμό στις 08 - 10 Δεκεμβρίου, θεωρούμε ότι οι ερευνητές θα επωφεληθούν σημαντικά από το πρόγραμμα προετοιμασίας, το οποίο ουσιαστικά συνιστά σεμινάρια καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και συμβουλευτική μέσω της διασύνδεσης της κάθε ομάδας με έναν μέντορα από την αγορά.

Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον Όμιλo ΟΤΕ
Δημοσίευση: 20-01-2024 13:10 | Προβολές: 347
Έναρξη: 20-01-2024 |Λήξη: 29-02-2024
[Έληξε]
ESPA
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας